Om oss

Smart Maintenance och benchmarkingverktyget SMASh utvecklas och drivs av forskartrion som brinner för nytänkande inom underhållsområdet.

Jon Bokrantz

Jon bryter ständigt ny mark och utmanar vad som är möjligt, inte bara i yrkeslivet utan även vid sidan av. På fritiden är han elitcyklist på mountainbike och har med sitt starka pannben nått topp 5 i norden i enduro. I jobbet som forskare på Chalmers har samma drivkraft utvecklat konceptet Smart Maintenance, benchmarkingverktyget SMASh, och bevisat deras effekter i svensk industri.

Anders Skoogh

Anders brinner för att inspirera människor och organisationer till utveckling och nytänkande. Han började sin bana inom fordonsindustrin och leder numera forsknings- och utbildningsverksamheter som biträdande professor på Chalmers. Roligast är att lyckas förklara något komplext på ett förståeligt sätt, se en gnista tändas och att publiken direkt vill börja testa. Det spelar ingen roll om det är på barnens innebandyträning eller på scen framför industri eller studenter.

Camilla Lundgren

Camilla är en sann coach och tävlingsmänniska i en och samma person. Hon drivs av prestationer och får energi av att hjälpa andra utvecklas nå sin fulla potential. Vid sidan av jobbet syns hon oftast i skidspåret eller på pallen i någon triathlontävling. I yrkeslivet har hon tidigare coachat och utvecklat i form av konsult inom produktion och logistik. Nu för tiden doktorerar hon inom strategier för att implementera Smart Maintenance.